Workshop - Verbeter je schrijfstijl

aw verbeter je schrijfstijlIk heb een gereedschapskist vol handig gereedschap in de vorm van schrijftips en -trucs, handige handvatten en mooie voorbeelden. Ik deel mijn gereedschap graag met je zodat jij gewoon gemakkelijker je volgende mailing, nieuwsbrief, blog of verslag schrijft. 

Jouw klant wil heldere informatie, een concreet antwoord op de vraag of een duidelijke omschrijving van wat jij te bieden hebt. Concreet, prettig leesbaar en zonder blabla. Jij wilt jouw klant goed en volledig informeren, overtuigen en je boodschap overbrengen. Zonder ruis en misverstanden. Lastig? In de workshop Verbeter je schrijfstijl leer je hoe je jouw boodschap duidelijk en prettig leesbaar overbrengt op de lezer. Het gaat het niet over 'goed' of 'fout', maar over je schrijfstijl. Ik neem je mee langs de meest voorkomende valkuilen en leer je hoe je die eenvoudig ontwijkt. Je gereedschapskist wordt gevuld met schrijftips, handige handvatten en mooie voorbeelden. Alles is direct toepasbaar in de praktijk, zakelijk en privé, of je nu een nieuwsbericht schrijft voor je website, een lastige e-mail beantwoordt of een verslag schrijft. Het gaat gewoon net wat gemakkelijker, sneller en met de juiste woorden.

Praktische informatie

De workshop duurt 3 uur en vindt plaats aan de Dr. van Deenweg 108 in Zwolle, van 09.00 tot 12.00 uur (inloop vanaf 08.30 uur). Deelname kost € 87,50 (exclusief btw). Meld je je direct aan voor 2 workshops? Dan betaal je € 160 (exclusief btw). 

Wanneer?

  • Woensdag 14 augustus
  • Donderdag 29 augustus
  • Donderdag 12 september

AANMELDEN

Gewoon gemakkelijker schrijven